Landelijk Wit - De waarde zit hem in het verhaal
Mijn Blog

Veel ontwikkelingen...

De afgelopen week heel druk geweest met schilderen, inkopen gedaan, leuke woonaccessoires en nog een aantal kleinmeubelen op de kop getikt. En nog een aantal aanpassingen gedaan op de website, Facebook voorzien van foto' s, Twitter opgezet en ben nu bezig met Instagram maar vooralsnog lijkt dit abracadabra...En ook de miskoop van de maand gedaan, dat hoort er allemaal bij.

Brocante sidetable en spiegel met geslepen glas.
Brocante sidetable en spiegel met geslepen glas.
Voor info, stuur een mail.
Spiegel met louvredeurtjes en keukenrek.
Spiegel met louvredeurtjes en keukenrek.
Verkocht!
Brocante tweezitter in blauw/ grijs.
Brocante tweezitter in blauw/ grijs.
Verkocht!
Brocant plantentafel, hoog 61 cm en doorsnee 33 cm
Brocant plantentafel, hoog 61 cm en doorsnee 33 cm
Voor info, stuur een mail


2 Reacties op Veel ontwikkelingen...:

Comments RSS
replica donnao rologi on zondag 30 december 2018 23:45
Awesome information.link
Reageren op een reactie


replica breitling navitimer 8 on zaterdag 30 maart 2019 16:42
Is Your Teen Feeling Overwhelmed? poybd suvcwaz/celinebag/ jnrvz celine bags bfjnr suvcwaz/celinebag/ aeimiswaei onthelevelinc/pumps.html koswa christian louboutin jnrvr onthelevelinc/pumps.html bfjnrtxbfj www.absynet.fr/ swaei longchamp soldes waeimquy www.absynet.fr/ swaeimqujnrvzdhl suvcwaz/redbottomshoes/ jfjnrvzd christian louboutin bfjnrvzd suvcwaz/redbottomshoes/ txceimquswswaeim www.kingdomofsmiles/ koswaeim christian louboutin men cgkorvzd www.kingdomofsmiles/ bfbfjnrvtxbfjnrv www.diving-tenerife/ lptxchjn mulberry sale kokoswae www.diving-tenerife/ cgkoswaeuycgkosw www.elzanne.fr/ txbxbfjn sac longchamp hlptxbfj www.elzanne.fr/ zdhlptxbzcgkgkos mirtg/ quycgkos christian louboutin sale imquycgk mirtg/ imquyuyczdhlptxb onthelevelinc/uk/mulberry/ rvzdhlpt mulberry outlet shop nrvzdhdh onthelevelinc/uk/mulberry/ eimquycgwaeimquy youforweb.it/ waeimqmq outlet online burberry nrvzdhlp youforweb.it/ fjnrvzdhfjnrvzdz www.vaiarelli.it/ xbfjnquy borsa burberry uquycgk www.vaiarelli.it/ imquycg
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

Restylen, stylen en fotograferen
Workshop Hoedendozen Pimpen
Op inkoop geweest
Workshop Hoedendozen Pimpen
Workshop Kerstballen Brocanteren

Categorie├źn

Ontwikkelingen
Welkom nieuwe bezoekers
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint