Landelijk Wit - De waarde zit hem in het verhaal
Mijn Blog

Welkom nieuwe bezoekers

Een hartelijk welkom voor mijn nieuwe bezoekers, bij deze een kleine impressie van wat ik zoal doe. Ik bezoek brocante markten, rommelmarkten, fairs en speur ( You know Sherlock H.!) overal waar ik maar kan op zoek naar leuke kleinmeubelen, woonaccessoires en leuke woondecoraties. Aan de kleinmeubelen probeer ik een eigen stijl toe te voegen en wat die stijl dan is, de ene keer stoer, de andere keer romantisch maar bovenal probeer ik een sfeer neer te zetten met contrasterende materialen zoals ijzer, hout en/ of glas. Dat maakt dit alles zo spannend en geniet er met volle teugen van.
Ook kun je kijken op mijn Facebook pagina: Landelijk Wit en mocht je interesse hebben in iets wat je tegenkomt, stuur een mail of bel op 06- 12 29 84 75 en langskomen mag ook. De koffie/ thee staat altijd klaar.
Uiteraard verkoop ik ook soms spullen, want mijn huis is gewoon niet groot genoeg!

Lieve sfeervolle groeten,

Muriël


0 Reacties op Welkom nieuwe bezoekers:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

Restylen, stylen en fotograferen
Workshop Hoedendozen Pimpen
Op inkoop geweest
Workshop Hoedendozen Pimpen
Workshop Kerstballen Brocanteren

Categorie├źn

Ontwikkelingen
Welkom nieuwe bezoekers
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint