Landelijk Wit - De waarde zit hem in het verhaal
Mijn Blog

Geweldige krijtverf: AbbondanzA verfcollectie

AbbondanzA Verfcollectie

De AbbondanzA verfcollectie is ambachtelijk geproduceerd, milieuvriendelijk, reukarm, niet vergelend, waterbestendig en gemakkelijk reinigbaar.De 170 kleuren uit de collectie zijn in zowel Krijtwerf als Soft Silk verkrijgbaar.Krijtverf is poederachtig en mat, Soft Silk heeft een zachte eggshell zijdeglans. 

AbbondanzA Krijtverf

De toevoeging van krijt en het gebruik van hoogwaardige pigmenten zorgen voor het poedermatte fluwelige uiterlijk en de intense kleuren van AbbondanzA krijtverf. AbbondanzA krijtverf is ademend en vochtregulerend en daarom ideaal voor gebruik op muren. De verf kan aangebracht worden op vrijwel alle ondergronden, zoals onbewerkt of geverfd hout, steen, terracotta, stukadoorswerk, beton, cement, muren, (behang) papier etc. AbbondanzA krijtverf hoeft niet te worden nabehandeld, is waterbestendig en goed reinigbaar. Krijtverf is ook erg geschikt voor decoratieve verftechnieken zoals doorschuren en effecten met antiekwas, colourwax of kalkwas.

AbbondanzA Soft Silk                                                                  

Een goede aanvulling op de krijtverf is AbbondanzA Soft Silk, een aflakverf op waterbasis voor binnen en buitenwerk, met een zachte eggshell zijdeglans.
Soft Silk vloeit uitstekend, is gemakkelijk te verwerken en is geschikt voor een krasvaste, water- en weerbestendige afwerking zoals deuren, kozijnen, tafelbladen, kindermeubels, spatwanden, lambriseringen, buitenwerk en dergelijke. Het kan worden aangebracht op onbeschilderd en geschilderd hout, oude acryl- of alkydlagen, metaal, pleisterwerk en alle gangbare bouwmaterialen. Ook is Soft Silk een goede basis voor afwerkingen zoals patineren, hout- en marmerimitaties, kammen, slepen en colourwash.

De gehele AbbondanzA verfcollectie is verkrijgbaar via www.verftechnieken.nl

3 Reacties op Geweldige krijtverf: AbbondanzA verfcollectie:

Comments RSS
cheap Canada Goose jacket on maandag 31 december 2018 10:47
Thanks.link
Reageren op een reactie


replique vacheron constantin montres< on zaterdag 30 maart 2019 04:00
it looks like a very interesting service for translation.
Reageren op een reactie


Sue on dinsdag 26 november 2019 18:11
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

Restylen, stylen en fotograferen
Workshop Hoedendozen Pimpen
Op inkoop geweest
Workshop Hoedendozen Pimpen
Workshop Kerstballen Brocanteren

Categorie├źn

Ontwikkelingen
Welkom nieuwe bezoekers
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint